Wintersportchalet Crans Montana

wintersport chalet crans montanaVoor een ontspannen en actieve wintersport, huurt u een zonnig chalet van chalet-te-Huur, Zwitserse kwaliteit voor een Nederlandse prijs.

Wintersport chalet Crans Montana

Wij verhuren onze wintersport chalets Crans Montana in het kanton Wallis. De chalets zijn zowel voor kleine families als grotere groepen geschikt. Eventueel huurt u de wintersport chalet met catering.

Alle chalets zijn volledig uit hout opgetrokken. Binnen wordt de knusse warmte van het haardvuur gecombineerd met een moderne keuken, uitstekende bedden en nette badkamers (met altijd voldoende warm water). Aan de ruime eettafel is voor iedereen genoeg ruimte.

's Middags zet u de stoel lekker buiten, op het terras/balkon, van waar u de zon achter de schitterende bergen ziet ondergaan. Of u wandelt op uw gemak naar het nabij gelegen dorp.

De chalets liggen altijd dichtbij de pistes en de liftcabines. In die gevallen dat het nodig is, brengt een busje u naar de skilift.

 

wintersport chalet crans montanaCrans Montana, Zwitserland

Crans Montana is wereldberoemd om haar zuivere lucht en haar plaats op de terrassen boven het Rhonedal in het kanton Wallis. Het maakt deel uit van het imposant bergdecor van Wallis. 

Het is een van de beste wintersport bestemmingen van het kanton Wallis (Valais) en wordt ook wel het 'Balcon du Soleil' genoemd, door de mooie zonnige ligging op 1500 meter hoogte. 

Dit is dan ook te zien vanaf het dorp Crans Montana en de hellingen van het ski gebied Crans Montana Aminona. U heeft overal een spectaculair uitzicht op honderden eeuwig besneeuwde bergtoppen, waaronder de Matterhorn, de Weisshorn de Mont-Blanc.
Alleen al in Wallis zijn er meer dan 50 toppen die boven 4.000m uitkomen.

 

Prijzen wintersport chalets in Zwitserland

Veel mensen denken dat een wintersport vakantie in Crans Montana Villars duur is, maar bij ons is dat niet het geval. Omdat wij zelf eigenaar zijn van de chalets kunnen wij u de chalets aanbieden voor zeer scherpe prijzen.

Hier kunt de prijzen bekijken voor het wintersport seizoen 2011-2012.